esmaspäev, 8. august 2011

39 - päev

Terve öö sadas vihma. Hommikul esimese asjana tõmbasin telgile katte peale sest eile õhtul ma endalegi arusaamatul põhjusel seda ei teinud mille tulemusena tungis vesi telki ja niisutas kõik seal olevad asjad. Igas nurgas oli väike lombike. Säästutelgi "võlud". Sadu muudkui jätkus mis suvatses lõppeda alles pärast lõunat. Vastu õhtut piilus pilve tagant juba päike, suutes isegi pisut kuivatada nöörile riputatud hilpe. Niisiis, tänasest sõidust ei saanud juttugi olla.

Hommiku lobi.

Tutvusin natuke ümbrusega. Ronisin liivaluidetel ja kolasin metsas. Keegi hea inimene oli isegi telksauna kerise siia jätnud. Kauksi ranna telkimisala on päris suur ja erinevaid lõkkekohti (katustega ja ilma) on siin ohtralt. Isegi paar kaevu on. Ühesõnaga kõik esmavajalik mõnusa rannapuhkuse veetmiseks. Mulle meenub, et viimati käisin siin suvitamas lapsepõlves, väikese poisina. Ega ma sellest ajast eriti midagi ei mäleta, küllap oli siis kõik teistmoodi. Igatahes, kes plaanib puhkust Peipsi ääres siis julgen küll Kauksit soovitada.

Vaade ranna poolt.

Kauksi rand.

Kuskil üleval.

Sauna?

Praegu on siin ainult mõni üksik telkija. Äsja ilmusid kõrvalplatsile perekond meie lõunanaabreid, nüüd tassivad kanistritega kaevust muudkui vett. Ei tea mis nad teevad sellega. Vanni? :) Et mitte tegevusetult istuda võtsin kateloki ühes ja läksin mustikale. No ega saagiga just uhkeldada ei saanud aga musi sain siniseks küll. :)

Kesine, aga abiks seegi.

Üle pika aja oli aega ja viitsimist jälle Švejki lugeda, kõrvale krõmpsutasin kuivikuid ja rosinaid, ei ole kindel kas viitsingi õhtusööki vaaritama hakata, kui siis võib-olla ainult mõni võiku ja kohv.

6 kommentaari:

  1. Pildid millegi pärast ei tööta. Näitab keelumärki.

    VastaKustuta
  2. Praegu on jah piltidega mingi jama. Üritan jõudumööda tegeleda selle probleemiga.

    VastaKustuta
  3. Mul on ka jube kahju, et pilte ei näe. Nii tahaks näha, mis kuskil on.

    VastaKustuta
  4. Ikka ei näe pilte, väga kahju. Nii huvitav lugemine!

    VastaKustuta
  5. lisan ka kaebuse piltide puudumise osas, kui nii mitu juba kaebleb :)
    ise plaanin sõita vastassuunas alates maist ja seepärast väga tore, et selle blogi leidsin.

    VastaKustuta
  6. Võtsin end käsile. Parajasti tegelengi piltide taastamisega. Enam ei lähe kaua. Ausõna. :)

    VastaKustuta