pühapäev, 21. august 2011

52 - päev

Juba varavalges vihtus mingi metsamees oma traktoriga läheduses tööd teha ega lasknud magada.

Loobusin kahest 1,5L veepudelist ja veel mõnest ebavajalikust nännist, et leevendada survet tagarattale. Peaaegu 4kg on ikkagi arvestatav kaaluvõit, tegin seetõttu lihtsalt tihedamini poepeatusi.


Maardu lähistele jõudes olin lõplikult otsustanud, et läbi Tallinna linna ma ei sõida. Teen väikese kaare ja lähenen rannikule Tabasalus. No ei meeldi mulle suures liikluses rattaga sõita, tee või tina. Nüüd on juba kõik tuttavad paigad, ei midagi huvitavat. Üks vahejuhtum leidis siiski aset umbes kilomeeter enne Saustit kus purunes järjekordne kodar. Jällegi kiire konksuprotseduur ja veidi kaheksasse käiva tagarattaga sain edasi sõita. Tegelikult on asi juba üsna nutune. Vaikselt väntasin Vääna-Jõesuu randa.

Natuke imelik tunne oli jälle siin viibida. Peaaegu kaks kuud tagasi alustasin just siit oma retke jalgrattal ümber Eesti, mis sest, et matka ametlikuks stardi ja finišipaigaks kujunes teatava äparduse tõttu hoopis Pakri pank.


Täna on juba liiga hilja, et ratast putitada, homme proovin tirriga uuesti jõudu katsuda. Niisiis, võiduka lõpu päev on homme. Saabki rahulikult võtta. Nii vähe on jäänud veel matka lõpuni (umbes 40km või natuke peale), sellist saatuse irooniat ei tahaks kogeda kus enne finišit ratas sõidukõlbmatuks muutub.

Läbisõit: 92,2km
Sõidu aeg: 4:39:17
Keskmine kiirus: 21km/h 
Maks kiirus: 35km/h
Kogu läbitud tee: 2391km

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar