teisipäev, 16. august 2011

47 - päev

Mustoja lõkkekoht on täitsa tore koht. Siinsamas kõrval vuliseb jõgi ja kuna tänane päev osutus armuliselt päikeseliseks siis otsustasin, et sellest tuleb üks pesupäev. Ühest küljest oleks muidugi täna hea sõita aga teisest küljest millal siis veel riideid kuivatada saab?

Kraamisin kõik oma hilbud välja ja pesin jões puhtaks. Jõe äärde viib trepp, õige mugav oli toimetada. Katusealuse alla tõmbasin nööri kuhu see kupatus kenasti päikese kätte kuivama sai. Ka sellised asjad mis pesu ei vajanud nagu magamiskott, alustekk ja veel üht-teist tassisin välja tuulduma. Nüüd näeb lõkkeplats välja justkui ehtne mustlaslaager. :)





Kõige lõpuks pesin ka ennast inimese kombel korralikult puhtaks. Mõtlesin seejuures, et kui nüüd peaks mõni turist ootamatult ilmuma siis saab ta küll kultuurishoki osaliseks- üks üleni paljas ja karvane mees põlvini vees sulistamas. :) Jõevesi ei olnudki nii külm kui algul arvasin. Nüüd on hea ja värske olla.

Helistasin Ermole, ta lubas mulle homme tsikliga külla sõita. Eks näis kuhu ma homme õhtuks välja jõuan. Tellisin talt tehnilist piiritust kateloki jaoks ja veel miskit nipet-näpet. Hea kui külalisi ka vahest käib.

Sillamäelt ostetud tulemasina bensiin kõlbas ainult lõkke süütamiseks. Ja õhtul poole üheksa paiku hakkas jälle rõõmsalt vihma sadama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar