reede, 15. juuli 2011

15 - päev

Terve öö sadas vihma. Hommikul oli ebameeldivalt niiske olemine kuigi ilm tõmbus enam-vähem klaariks. Panin riided tuulduma. Mõtlesin, et lähen vaatan majakat kah aga tee läks nii liivaseks, et ei hakanud pressima, ratast omapead jätta ka ei riski.

Kihelkonna poe ees lõunat süües astus ligi üks mees kes tutvustas end kui Meelis. Rääkis kui kõva metsamees ta on ja kunagi olevat teeninud kolm aastat Murmanskis Põhjalaevastikus. Selle tõestuseks temonstreeris ta uhkelt oma kehamaalinguid.

Seletab

Teepervel patseeris rebaseisand. Märkas mind alles siis kui talle peaaegu saba peale sõitsin. Küllap hiljem imestas, et kuidas see küll juhtuda võis. :) Tõnuma bussipeatuses end ajutise hoovihma eest varjates ilmusid välja (ei tea kust) kaks kohalikku pässi. Pakkusid viina ja lällasid niisama. Aeg läkski kiiremini. Tervitused Kotlandi meestele.

Atla külal on lahe bussipeatus. :)

Korraks käis peast läbi, et ujun vrakini.

Olen jõudnud Sõrve poolsaarele. Päike vajus just metsa taha kui vaatasin, et kaart näitab ligiduses mingit metsaonni. Selleks tuli teha nelja kilomeetrine haak. Otsisin mis ma otsisin aga onni ma ei leidnudki. Ühtegi abistavat viita ka ei olnud kusagil. Vahepeal rinnuni rohus sõites korjasin priiküüti kaks puuki. Karistusek määrasin neile surmanuhtluse. Samas ligidal asus uhkete sammastega Vintri bussipeatuse putka, mis oli ühe putka kohta lausa luksuslikult sisustatud: laud, pink, diivan, wc, peegel seinal ja kardinad akende ees. Isegi kamin on kunagi olnud. Mulle täitsa meeldis ja tundus, et tigudele ka, neid volaskeid oli terve õu täis, suured kui prisked ploomid. Sinna ma ööseks jäingi. Kell näitas juba keskööd kui silma kinni sain.

Putka. :)

Putka seest.

Tiguolend.

Päeva sündmus oli muidugi see kui sain sõnumiga teate, et Helenil ja Lauril sündis väike preili. Palju õnne neile. :)


Läbisõit: 89,4km
Sõidu aeg: 5:30:28
Keskmine kiirus: 16,8km/h 
Maks kiirus: 27,7km/h
Kogu läbitud tee: 693km

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar