neljapäev, 7. juuli 2011

7 - päev

Erilist kilometraasi ei tulnud. Kusagil Värssu ja Hellamaa vahel, Hellatempa külaseltsi simmaniplatsil jäin paigale. Siin on kõik vajalik olemas: laulu-tantsulava, kiik, katusealune koos laua ja pinkidega, grillimisvannid, lõkkepuud, telkimisplatsid, peldik ja mererannas ujumisvõimalus. Ainult allikat ei leidnud üles.


Rannas päevitasid kaks tüdrukut. Kui läksin, et nende käest allika ja poe kohta küsida siis selgus, et noorikud puha paljad. No püksikud olid siiski jalas. Ei kuulnud nad minu lähenemist. Viisaka inimesena hõikasin eemalt: "Halloo!" Tüdrukutel elu kiiremad liigutused. :) Ja ei teadnud nad ka mitte tuhkagi.

Vahepeal küsisin mingilt külamehelt vett. Käisime kõigepealt ühe kaevu juures, see osutus kuivaks misjärel läksime ta onu juurde, temal vett jagus. Sain teada, et lähim pood asub 7km kaugusel Lõppes, mis seal's ikka, tuli ära käia.

Täna oli esimene remondi ja hoolduspäev. Puhastasin ja õlitasin ketti ning hammakaid, parandasin ärakukkunud tagatule ja peegli mis kippus külili vajuma, panin lahasesse kõveraks väändunud pakiraami alumise kinnituse. Lahasena kasutasin eelnevalt sadama töökojast töömeestelt sebitud kruvi. Pumpasin tagumisse kummi paar törtsu õhku kah, nii profülaktika mõttes. Ja kõige lõpuks nõelusin sandaali, ehk peab veel niikaua vastu kuni kuskilt uued hangin.



Õhtul tulid noored siia pidutsema. Mõned olid kohalikud ja mõned mitte. Täitsa tore seltskond, tegid mulle ühe õlle välja. Pidu lõppes sellega, et üks kohalik tütarlaps kaotas ära oma kuuldeaparaadi. Oli teine väga õnnetu. Mul oli kaasas kaks väikest taskulampi, aitasin neil otsida kuid kahjuks tulemusteta.

Käisin meres ujumas. Öösel läks niiskeks ja telki pressis kondents.

Läbisõit: 42,3km
Sõidu aeg: 2:31:43
Keskmine kiirus: 18,3km/h
Maks kiirus: 34,4km/h

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar