pühapäev, 3. juuli 2011

3 - päev

Noarootsis. Täna minust erilist väntajat ei ole. Sõitmine osutus piinarikkaks kuna minu jalalihased keeldusid koostööst. Et enesele mitte liiga teha otsustasin jalgadele natuke kosumise ja harjumise aega anda. Treenimata nagu nad mul on. Ei tasu kohe üle pingutada. Venitasin siiski ennast Pürksi asulasse kus lubasin endale ühe külma õlle ning varusin vett.


Kaart näitas nelja kilomeetri pärast Silma looduskaitse ala kus Sutlepa mere (selline järve nimi) ääres ka telkimisvõimalus olemas. Muidu on koht linnuvaatlejate paradiis, mitu vaatlustorni ja puha.

Seal kuskil on 11 luike.

Parklas, kus veele on ligipääs (järve kaldad on väga kõrkjased) ja korralik peldikki olemas lõin oma laagrivärgi püsti. Krt. Kõndidagi on valus.

Ahjaa... Vahepeal tegin Saare mõisas kerge eine pannkoogi ja õlle näol. Tore ja jutukas perenaine on seal. Näitas mulle pilti 2005 aastast kus mõisast olid alles vaid seinad ja korstnajalg ning rääkis, et täna peaks tulema sinna öömajale üks tüüp kes üritab Eestile ringi peale teha omalmoel- joostes. Hull mees.

Saare mõis.

Õhtul tekkis rahvast juurde. Noored kutid käisid kanuuga kalal ning üks mees ja naine jäid ka ööseks telkima. Õhtusöök oli tagasihoidlik, võiks isegi ütelda, et spartalik.

Eine murul.

Eks homme selgub mis saama hakkab. Kas pean lihastele veel päevakese armuaega andma või sünnib siiski edasi sõita. Seniks aga, tahan loen Svejki, tahan kuulan transistorit. :)

Läbisõit: 21,4km
Sõidu aeg: 1:20:19
Keskmine kiirus: 17.8km/h
Maks kiirus: 24,5km/h

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar